Followers

August 14, 2012

Hand Bouquet Puan Soso

Theme colour : Peach
Event : Groom's reception

Carnation crepe paper HB ordered by Puan Soso. Actually dia ni geng military partner juga.
Hope Soso puas hati ye.





Ada yang tanya macam mana nak order. Ampun maaf korang, buat masa ni Ziema tak ambil banyak sangat takut tak terkejar. Persiapan wedding pun satu apa pun Ziema tak buat lagi ni. So regret.

Tapi tapi....mungkin Ziema akan buka order, mungkin dalam kuantiti sikit. Kira macam limited order la hehe.
Stay tuned guys :)

Cuma Ziema nak survey price range. Agak agak nak letak berapa ye? Takut termurah/termahal pula.

Eh ni kenapa pula tiba tiba bahasakan diri Ziema ni. Sopannya aku.


7 comments:

  1. Replies
    1. Peach n pink. Cantik kan? Tq hehe :)

      Delete
  2. cantik... nak order cmne ye kak?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi adik ni tak reti bahasa ke? Haha. Mengada lah ikin ni babab kang haippp :p

      Delete
  3. Ziema, x nk order tp nk mntk tlg buat je. Muka x malu ni. Hak3

    ReplyDelete
  4. subhanallah cantiknya bunga tu... boleh buatkan tutorial bunga tu? thanks :)

    ReplyDelete
  5. cantiknyer.. nak order ble x?
    nk buat sdri x pndai.. ble kan sis?
    serious ni..
    email sya - zahirah_eah@yahoo.com

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.