Followers

September 9, 2011

Raya Kerja

Salam :)

Dah lama tak update blog kowtt. Seminggu eh? Ok tak ada cerita best sangat. Manik yang aku nak jahit konon macam bersemangat LANGSUNG tak jahit. Memang tak sempat. Susah rupanya nak jahit manik ni. Patutlah baju yang simple boleh turn into beratus ratus hanya kerana manik. Haih la manik. Kenapa lah kau manik..

Macam aku cakap haritu tema family aku hijau.


Thank God I have this happy family :')


My baby. Ada yang cakap mulut kami sama. Yeay! :)

Tahun ni raya best. Mungkin sebab tahun lepas aku sedih yang sangat sangat. Owh lupa. Dua hari before raya sempat lagi temankan encik kapten beli baju raya. Kaler grey gitu nasib baik jumpa kalau tak pakailah baju tahun lepas. Kan tuan? Hewhewhew

Ahad lepas pergi beraya ramai ramai yang actually unplanned. Tapi dah rezeki kan dapat jumpa semua. Owh best! :)

 We are taken already :)


Alhamdulillah.
This Syawal brings a lot of bless towards me. Rasa macam everything almost complete. Aku ramai kawan. Ada orang yang sayang aku. Ada keluarga yang tak putus putus doakan aku. Ya Allah besarnya nikmat dan ujian Kau :')

And the latest news is..
Aku dah dapat kerja! Pergi medical checkup berat aku maintain lagi rasa macam bangga saja walaupun makan sangat super super banyak. Teheheeee. Motif cerita?

Double Alhamdulillah.

So guys. Never lose hopes even in hardships.
Takdir, rezeki even jodoh kita jangan tanya sebab itu semua bukan urusan kita.

Salam Syawal again.


thanks sebab baca :)

love, ZIEMA







2 comments:

  1. congarts zima..ko keje ktne?>kene blnje aku ni..hoho

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.