Followers

July 31, 2012

Tema Kami

Hai Salam Ramadhan yang ke 11 :)

Here the list for our wedding theme colour.

Nikah 






Bride's Reception



Groom's Reception/Sword Barrel




Tapi belum finalize lagi. HAHA boleh pula belum finalize lagi.
Tapi aku so in love dengan warna warna ni.
Lagi lagi warna pale yellow ke buttercream entah aku pun tak pasti.

Ok tu je nak cakap.
Babai :)


17 comments:

  1. cantik gak tema ko,jgn ikot aku tema itam putih,warna org buta warna,woha!!;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tapi cantik juga warna tu :)
      Ada ke cakap warna orang buta ceh.

      Delete
  2. sama ngan temah nikah kte ;)
    grey pastu ade yellow ;)
    tp xsure jmpe ke tak yellow tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh sama eh ala boria la kita hee :)
      Zima pun sama takut tak jumpa warna kuning ni. Minta minta la ada hehe

      Delete
  3. seronoknya tgk preparation wedding b2b... teringat prep jijah dulu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok kan tapi penat :)
      Boleh je sanding lagi sekali Jijah heeeeee

      Delete
  4. bride reception tu, theme palingggggg cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Qiela. Hope it will come true yeay! :)

      Delete
  5. hurmmmmpppppp~~~~ tema nikah tu macam pale.. kadang pale memang cantik, tapi wud be nice kot if add another contrast pale colour supaya tak nampak suram?green apple maybe? just my two cents :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes memang nak pale since reception colour semua terang. And akan combine dengan silver bagi naik :)
      Thanks for the idea :)

      Delete
  6. salam..

    tema nikah saya putih silver..

    reception kaler gold cream :)

    All d best hazimah~

    Nadiah Abdah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Nadiah my classmate yang comel :) Hehehe
      Ok juga putih silver sejuk je tengok.
      All tha best too dear :)

      Delete
  7. Yeah, royal blue? Warna bacheloretteparty aku! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke? Wow mesti cantik kan? Heeee

      Delete
  8. Salam perkenalan,

    tema nikah, sanding dan bertandang kita sama la..hehehehhe...tak sangka kebetulan betul..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Rina salam perkenalan :)
      Wah sama eh kebetulan laaa. Anyway gudluck on ur wedding dear :) Tak sabar nak tengok hasilnya yeay!

      Delete

Komen lah sukahati kau nak komen.