Followers

May 24, 2011

lirik lagu KU MENUNGGU tu kan ...

:)

OK dah lama aku tak hapdet blog sebab busy yang macam melampau travel ke sana sini macam lah sorang pekerja gigih lagi komited yang selalu outstation demi memenuhi tuntutan kerja padahal kerja satu apa pun aku tak ada..

Semalam dengar lagu akak Rossa ni dekat radio masa balik dari Times Square (demmlah baju baju jualan di situ makin cantik tapi duit aku tak ada!).

Ni kan lagu yang Ella nyanyi feat dengan siapa entah aku tak ingat yang banyak sangat isu siapa tiru siapa lantak kau lah tak ada kena mengena dengan aku.
Serius ni first time aku dengar lagu ni betul betul seakan menghayati liril lagu berkenaan.


Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku ‘kan selalu disini untuk menunggumu
Cinta itu
Ku berharap kau kelak ‘kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku

Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu

Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu
Datang padaku
Ku tahu kelak kau ‘kan datang kepadaku
Saat kau sadar betapa ku cintaimu
Ku ‘kan selalu setia ‘tuk menunggumu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu


Nampak tak apa yang aku bold kan tu?

1. Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
 Adakah dia memang gila saiko sampai nak tunggu si lelaki putus? hoi orang mendoakan kebahagiaan orang lain la.

2. Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
 Ni mesti kerja kau tak lain tak bukan sms ke call ke laki tu 24 jam.

3. Ku lakukan semua agar kau cintaiku
 Ni pun sama. lakukan semua tu mesti kau goda lelaki tu dengan gigihnya kan?

4. Dan kau sudah ada yang punya ku tetap menunggu
 Tak tahu nak cakap apa. orang dah ada kekasih tu kau pergi la cari lain.

5. Ku kan selalu setia 'tuk menunggumu
 Setia lah kau tunggu laki tu.


Lagu ni kan aku rasa sesuai untuk si perampas yang kerjanya menunggu sambil mengganggu lelaki lelaki yang ada teman wanita takpun paling sajak sekali yang dah ada bini.

Eh kejap. yang aku nak emosi meroyan tak tentu pasal ni apa ke hal?
Ni kan lirik lagu je. haih..


thanks sebab baca (^_^)

love, ZIEMA

2 comments:

  1. klu blh font 'si perampas' tu nk yg lg888888trillion kli bsr kn?agaga! ;p

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.