Followers

December 20, 2012

Rindu

Padahal pagi tadi dia hantar aku pergi kerja. Tapi tulah, lepas habis meeting kat MINDEF dia balik Melaka terus. Now aku dah faham apa itu weekend husband and wife, walaupun usia perkahwinan baru mencecah seminggu enam hari. Hek eleh.

Lain rasanya rindu sebagai isteri berbanding masa bercinta dulu. Eh bukan rindu nak tu eh haipp. Suka tau korang ni buat aku tersipu-sipu malu.




Sekarang ni kat office asyik la kena sakat. Nasib baik suami jauh. Kalau dorang tengok muka aku macam lesu lesu ke, mengadu sakit pinggang ke mesti mengejek aku tak tentu pasal. Ceh.

Dah tepi tepi. Nak dengar lagu Wish You Were Here sempena merindui suami. Jumaat ni pergi Melaka yeay!


6 comments:

  1. ala2...comel je...xpe2..t mesti dapat dok sama2 kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hope so cik mah :) tak best duk jauh hehe

      Delete
  2. jimah.. nk tgk pic kawen lg dan lg.. hihi.. tgk sweet je kamoo mas nikah .. nk nk..hiihi
    ciannya weeken husband n wife... xpe2.. tu yg wat rindu menggunung kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti eh kita review. gambar tak banyak hehe :)

      Delete
  3. kene sindir tu kdg2 syiok..hihih..singgah n folo sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok kan? lepas tu balas balik kat dorang padan muka :p
      tq dear :)

      Delete

Komen lah sukahati kau nak komen.