Followers

March 3, 2011

Photoshoot Ke Ni??

:)
Hola! hari ni semua jangan muntah warna warni ye .. sebab saya akan tunjuk gambar gambar yang feeling feeling model gitu .. yang model pun rasa rasanya malas nak pose macam ni ..

Owh ini adalah aktiviti golongan awek awek yang boypren masing masing di perantauan ye.. walaupun mereka tak berapa merantau akan tetapi kejauhan mereka membuatkan kami terasa sunyi ..
Biasalah. sayang bini tinggal tinggalkan.. tak gitu? eh.

Nak kata reunion bukan.. gathering kot .. sebab ni kira macam kali pertama kitorang jumpa..

first kitorang lepak mamak .. ala kat NZ Wangsa Maju tu ..
aku pun baru pestaim pergi hehe ...
masa ni masing masing kena bawa hadiah and exchange ..


yeay aku dapat mangkuk ayun!!!!
comel kan?

nampak tak kitorang kat mana?? masa ni kat Wangsa Walk..
niat kat hati tu nak main bowling.. tengok waiting list tu hurmmm...
ambil gambar jela posing model ... hahaha



Actually kitorang adalah seramai enam orang tapi perasan tak most of the pictures ada lima orang je ..
well kena lah sorang mengalah hikhik ...

Dah cukup quorum!!! hahaha..
cara caranya ialah ...
letak camera atas meja and set time!!! 
OK sumpah kesian kitorang!


cover album terbaik :)
lah lupa aku nak introduce sorang sorang..
dari kiri cepat jalan!!!!!
from left: Kasmi, aku, Erin, Qila, Ifa, Shikin


Wah baru perasan banyak gila gambar!
Well suka hati aku ye .. ni blog aku dan aku adalah suka hati nak letak apa apa ..
Girls day out sangat best ok!! (^_^)


P.S. Siapa siapa yang tag aku untuk contest contest tu aku sangat appreciate ye .. terima kasih banyak banyak. aku akan cuba untuk join .. lagipun due date lambat lagi kan? hee


love, ZIEMA





4 comments:

  1. WiNDoo NGaN WaNGSa WaLK...............

    ReplyDelete
  2. gler jeles ni wehhhh,nk itot len kali,xsngka mcm ni punya bes korg nye gathering....;)

    ReplyDelete
  3. wah cantik la semua pic u my dear..hhehe nk main bowling jgk.. dah kena tempias eja la ni..hhehe

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.