Followers

November 5, 2012

Random Sempena 5 November

Semalam aku dan Adli pergi kedai vendor kad kahwin kami. Finalize draft kad kahwin. Gila kan lagi sebulan nak kahwin kad pun belum ada kat tangan, memang keturunan last minute betul lah. Actually boleh je nak buat pembetulan segala via email, tapi aku prefer buat manually. Baru puas hati cakap depan depan. Pergi kedai, tunjuk nombor resit, then dia akan print kan. Tak banyak pun pembetulan, so setakat ni pada aku servis dia memuaskan hati. Setakat ni lah, nanti lepas dapat kad aku review eh.



Ex bride to be/bride to be mesti tahu tempat ni kan hehe.


Lepas tu pergi beli gelang. Harga emas sekarang RM195 mahal nak mati kenapa mahal sangat ni, rasa nak beli gelang keling kat pasar malam tu, beli yang besar besar dan berkemilauan, orang bukan tahu pun kan? Tapi tak apa, yang tersenyum aku. Yang menahan senyum itu lah Adli HAHA.

Sekarang ni tengah gigih buat bunga crepe. Berangan nak buat hand bouquet resepsi nanti. Minta mintalah sempat, tapi rasanya macam dah habis. Mungkinlah nak tambah tambah sikit, mana yang tak cukup.




Owh ya terlupa pula. Hari ni hari lahir bakal suami.
Selamat hari lahir abang sayang. Baru 25 tahun rupanya padahal aku dah berusia 25 tahun 6 bulan yang lepas. Baru sedar aku tua dari dia, adakah kemungkinan lepas kahwin aku akan nampak lebih tua dari dia, dan menampakkan kematangan lalu ada yang cuba menggoda beliau kerana paras rupa beliau yang baby face lagi muda? -_-"



Sayang, kita ambil gambar ni. Cepat tengok cepat.


Malas lah nak layan, ambil gambar je kerja. Bawa kereta malas .


Sorry sayang hadiah tak ada, biasalah nak dekat kahwin ni kan.
Malam pertama kita bagi hadiah tau. Eh.



9 comments:

  1. hehe lelaki suka kan complaint bila kita xnak bawak kereta...
    :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah lepas tu mengungkit :p hahaha

      Delete
  2. Yeah...xlame lg zimea de kad kawin..nk 1 nnti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah nanti akan diberi ye cik mah :)

      Delete
  3. hahaha, MBB takut sy bawak keta. ganas katanya

    ReplyDelete
  4. kad kawen satu!! :p
    cntiknye bunga tuh!! jeles nih~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta kat Adli :) alaaa jangan la jeles2 tak baik tau heee

      Delete
  5. amboiiii...mlm ptama ek bagi hadiah..gatai...hahahaha....

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.