Followers

February 11, 2011

Comelnya Berbaju Kurung!

:)
Hari ni aku ada mood pula nak join contest ni .. haha kerja asyik nak join contest je menangnya tidak!
OK macam aku cakap menang kalah belakang cerita .. untuk suka suka tak apa hee ..
Actually aku telah ditag oleh Cik Eja maka bila orang dah jemput takkan kau nak tolak kan? tak baik .. dan seperti biasa kalau ada contest ni ada la segala macam syarat yang kau kena ikut ..





Due date: 20Feb 2011



SYARAT-SYARAT

1) Entri contest "Comelnye Berbaju Kurung"
done

2) Link entri dengan blog
done

3) Sebab kenapa korang rasa perempuan pakai baju kurung itu comel

Aku rasa apa ek? tak ada rasa apa pun .. mungkin masa hujan lepas tu terpaksa angkat kain sikit tu yang buat comel. ke bukan? OK kau bayangkan kalau kau pakai tube takpun sleeveless dress yang nampak ketiak hitam plus skirt pendek padahal peha kau dah macam batang kelapa .. agak agak comel ke?


4) Letak gambar comel korang tuuu...=)



entah lah comel ke tak? puas aku geledah album gambar ni huh!



5) Pendapat tentang baju kurung


*Senang pakai kalau kau dah tak ada idea nak pakai baju apa.
*Boleh dipakai tak kira tempat juga masa. tidur pun boleh tau. ada orang tidur pakai kemeja formal tu? ada? ada?
*Sangat cantik kalau ada beads atau kerawang bagai tu. bayangkan tshirt ada kerawang..euww!!
*Menutup lemak lemak terbonjol sana sini aurat sekaligus mulut orang yang suka kutuk kau berfesyen.. well siapa nak kutuk kalau pakai baju kurung kan?


6) Jadi follower blog ni
done

7) Tag 5 orang rakan anda



OK done! Gudluck untuk semua!
Yang aku tak tag pun boleh join ok!





love, ZIEMA



8 comments:

  1. comey nye cik ziema kita ni..hhehe menang kalah x ksh janji dah join kan..hehhe i like your statement nasi lemak tu..hahahah

    ReplyDelete
  2. kalau aku masuk ni kang kompem menang plak kan..

    *statement mintak terajang.


    haha..nway thanx for d tag~

    ReplyDelete
  3. Tag untuk contest ni....
    http://b0lat.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria-d.html

    ReplyDelete
  4. tasha , eja: hehe.. tq dear :)

    ReplyDelete
  5. cik ungu: haha,, statement tak boleh blah!
    wc dear :)

    mardhiyyah: tq for the tag :)

    sitikhadijah: tq dear :)

    ReplyDelete
  6. CiK ZieMa : THaNKS TaG SiS.... SoWie La LaMBaT ReSPoN... DaH SMiNGGu TaK BeRBLoGGiNG... CPu MSuK iCu... HuHu!~

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.