Followers

February 17, 2011

Yeay!! Terima Kasih Abang Ben!!!!!!!!!!!

:))
Kan tadi aku ada join segmen SAYA PUNYAI 100-500 FOLLOWERS ..

Mula mula masa keluar list tu aku macam kecewa juga la sebab tak keluar pun link blog aku ..
Tapi tadi aku saja buka blog abang ben sebab keluar entry pasal apa entah aku dah lupa hehe ..
Rupa nya ada lagi list yang beliau update ..

Maka mata aku pun bergerak lancar dan laju tengok list link blog ..
Tiba tiba ......

klik gambar untuk mengkantakan

Hoi aku no. 17 tu hoi!!! ha ha ha!!!
Bangga jugak la kan ..

Terima Kasih Abang Ben!!! (^_^)


love, ZIEMA



10 comments:

  1. salam dear~

    congrates~

    saya da mai nak kasi up follower~ :D

    ReplyDelete
  2. erin: tq babe :)

    suhaiza: a ah kita nampak link blog kamu.. :)

    ReplyDelete
  3. sunah: wsalam dear :)
    tq so much2~~

    e'in: terima kasih dear :)

    ReplyDelete
  4. tahniah tahniah :p

    ReplyDelete
  5. dear.kamu ditag utk join my contest
    http://faeezan.blogspot.com/2011/02/contest-saya-mahu-bergaya.html

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.