Followers

February 16, 2011

SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS

:)
Aku ni dah lama join blog abang Ben .. tapi tak pernah pun join segala segmen contest yang dianjurkan beliau itu.. segan weh.. aku tengok semua yang join tu macam hebat hebat belaka je.. rajin abang Ben ni tau.. memang beliau suka anjur anjurkan segala segmen khas untuk blogger blogger baru especially macam aku ni..

Segmen ini adalah sekadar untuk suai kenal antara blogger .. best tau kalau kau kenal blogger ni .. boleh buat member lepak sekali .. err tapi aku belum lagi la hehe ..

OK .. macam biasa la ada syarat syarat dia ..


BEN ASHAARI
klik header untuk ke entri


Untuk sertai , sila buat satu entri khas :

1. Letak header BEN ASHAARI blog
done

2. TAJUK :  SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS. dan linkkan ke entri ini ..
done

3. Tinggalkan url entri blog korang tau !
done



Ha siapa nak join cepat cepat weh!!
Malam ni tutup!!!


love, ZIEMA





7 comments:

  1. Salam, dtg dr blog Abg Ben, cantik n simple blog nie....sye follow

    ReplyDelete
  2. zoe: a ah.. tapi tak tersenarai la huhu..

    ayuni: wsalam.. thanks dear :)

    ReplyDelete
  3. salam,
    mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
    eh bergurau;p
    slm perkenalan,
    dtg dr blog abg ben;D
    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. mai singgah dr blog ben ashaari ;)

    ReplyDelete
  5. salam ziarah dan salam perkenalan... dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak ek.. mai la singgah n follow blog saya.... ok thanks

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.