Followers

November 28, 2010

Surat lagi!

Tiba tiba hari ni terasa ingin jiwang jiwang. tulis surat. nak luahkan perasaan. juga nak balas surat. . . . . . 


Dear Farah Aliaa,

Kenal kau memang best. kau punya trademark bila kau ketawa. dengar je dah tahu. itulah begum ha ha. tak silap aku kita kenal pun since diploma kan. tapi tak rapat la. aku teringat kau terbahak bahak ketawa bila kak Lea lari lari pujuk Aceng masa kitorang kat Melaka. aku tergamam tengok kau ketawa. tapi masa aku and kak Lea duduk Mawar, we became close kan? masa tu jiwa kau tengah kacau kan? aku sampai pelik apa hal lah minah ni nak sedih sedih. lepas tahu cerita baru aku faham.

Then during degree ni aku dah rasa macam kenal kau lama gila. sebab kau gila. aku gila. kita sama sama gila. gila gila gila! ! tapi aku ingat lagi on June. aku nak say thanks a lot pada kau and kak Lea sebab always support aku during that time. always behind me :'( sampai sekarang bila aku pergi rumah kau tu terbayang bayang je. lagi  lagi kat bilik Cuda. uihhh.

Kalau part aku garang garang tu bukanlah aku nak marah kau. aku sayang kau. aku tak nak kau sedih. tak nak kau jadi bodoh. aku nak kau jadi wanita yang mahal. yang tak boleh dipijak sesuka hati. yang tak perlu diambil and dibuang bila bila masa. kau faham kan? tapi bila tahu sekarang kau bahagia aku happy.you deserve better kan babe? :)

Kau jangan lah sedih sedih nanti. ada masa aku and kak Lea teman kau eh. tengok wayang ke. breakfast kat McD ke. lepak mamak ke. jalan jalan pergi uptown ke. pergi rumah mak usu kak Lea ke. kau pun sama. jangan lupa ajak aku masa kau kahwin nanti. tak ajak pun aku datang. sebab aku memang muka tak malu. tak macam kak Lea. he he he.

Last, aku doakan kau bahagia dengan sesiapa pun pilihan kau. tak salah untuk mencuba. yang penting biar orang sayang kita lebih dari kita sayang dia. jaga diri kau tu baik baik tau.
Kenal kau memang sangat best. sungguh :')

Pergh macam sebak lak kan.
Dah dah. sebelum mata aku bergenang baik aku blah.
Sekian.

Yang benar,
Ziema kawan kau yang suka gelak besar macam kau


breakfast pukul 4 pagi di McD


love, ZIEMA


10 comments:

  1. ehehehehe..
    aku pun tears jugak!
    waaaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  2. nice blog:)folow kamu...folow sy jgk..hehe

    ReplyDelete
  3. miss nana. follow sudah.. hehe

    ReplyDelete
  4. a'ahh laa. farah punye gelak best kot. haha :)

    ReplyDelete
  5. kan? boleh kenal lah gelak dia tu. muahahaha!!

    ReplyDelete
  6. follow u back dear..

    kak begum senior sy dlu..
    die baik dlm grg.. :))

    ReplyDelete
  7. ahahahaha. kecilnya dunia.
    baik dlm garang??? what the...?? konon je dia tu hahaha.
    thnks for being my follower eh:)

    ReplyDelete
  8. ehehehe.. surat kasih sayang tu.
    tq eh :)

    ReplyDelete

Komen lah sukahati kau nak komen.